Для цього методу знадобляться контейнер та небагато води.
Авокадо є чудовим доповненням до різних страв / depositphotos.com
Авокадо стало дуже відомим завдяки своїм корисним властивостям, смаку та універсальності. Проте ті, хто люблять цей фрукт, знають, як складно зберегти його свіжим. Про це пише Mirror.
У виданні нагадали, що при кімнатній температурі недозрілі авокадо можуть дозрівати від чотирьох до семи днів, а дозрілі зберігаються кілька днів. Проте є способи, які можуть продовжити зберігання авокадо та запобігти його викиданню.
Зокрема користувач TikTok під ніком Creative_explained поділився порадами, як це зробити.
За його словами, для цього потрібні контейнер та небагато води.
“Наповніть герметичний контейнер водою і додайте авокадо”, – зазначив він.
Після чого користувач соцмережі поклав контейнер у холодильник.
Завдяки такому методу авокадо буде зберігатися значно довше.
Інші цікаві матеріали про авокадо
Раніше шеф-кухар з America’s Test Kitchen Кейт Бернот розповіла, як зробити, аби авокадо дозріло в 10 разів швидше. За її словами, для цього потрібно покласти незрілі авокадо в пакет із бананом.
“Я спробувала це… І менше ніж за два дні в мене були готові до тако стиглі авокадо. Мій чоловік думає, що я володію магічними здібностями щодо дозрівання фруктів, але насправді я просто використовувала просту науку”, – запевнила Бернот.
Також стало відомо, як зробити так, аби авокадо стало смачнішим. Зокрема експерти радять використовувати бальзамічний оцет, який діє як антиоксидант, а також надає характерного кислуватого смаку.
“Кремовий авокадо добре поєднується з терпкістю бальзамічного оцту. Для додаткового смаку ви також можете додати трохи солі або пластівців чилі”, – запевняють фахівці.