Ця страва повністю переверне ваше розуміння рецептів, де яйця є головним інгредієнтом.
Шотландські яйця сподобаються всім / колаж УНІАН, кадри з відео All Recipes
У світі існує величезна безліч рецептів приготування яєць, проте шотландські яйця викликають особливий захват.
Шотландське яйце – це зварене круто яйце, загорнуте в шар ковбаси, обваляне в сухарях і обсмажене у фритюрі та в духовці. Їх можна подавати як закуску, перекус або гарнір. Це також може бути легкою основною стравою в поєднанні зі свіжим салатом.
Як приготувати шотландські яйця
All Recipes поділилося повним покроковим рецептом. Для цього знадобляться такі інгредієнти – літр олії для смаження, 4 великих яйця, 900 г свинячого фаршу, склянка пшеничного борошна, 4 великі збиті яйця і 4 склянки панірувальних сухарів із приправами.
Спосіб приготування
1. Розігрійте духовку до 175°C. У цей же час розігрійте олію для фритюру в каструлі (до 190°C). Паралельно цьому помістіть яйця в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Потім накрийте, зніміть з вогню і залиште в гарячій воді на 10-12 хвилин. Остудіть, очистіть.
2. Розплющіть фарш, сформуйте з нього корж і загорніть у нього яйце. Легко обваляйте в борошні, потім у яйці, після чого обсипте панірувальними сухарями.
3) Обсмажте яйця у фритюрі до золотистого кольору, стежачи, щоб вони добре просмажилися з усіх боків. Потім запікайте в духовці 10 хвилин.
4. Розріжте навпіл і подавайте.
Інші цікаві рецепти
Раніше УНІАН повідомляв про грецький рецепт запеченої картоплі, який нікого не залишить байдужим. Цей класичний грецький рецепт надає картоплі вишуканого смаку завдяки лимону та орегано, а також кремовості та аромату.
Крім того, як спекти швейцарський морквяний рулет, бісквіт за цим рецептом виходить легкий і повітряний, а начинка з білого шоколаду, вершкового сиру та імбиру створює ідеальне поєднання солодощів і прянощів.