Яйця по-шотландськи в духовці: так ви їх ще ніколи не готували

Ця страва повністю переверне ваше розуміння рецептів, де яйця є головним інгредієнтом.

Шотландські яйця сподобаються всім / колаж УНІАН, кадри з відео All Recipes

У світі існує величезна безліч рецептів приготування яєць, проте шотландські яйця викликають особливий захват.

Шотландське яйце – це зварене круто яйце, загорнуте в шар ковбаси, обваляне в сухарях і обсмажене у фритюрі та в духовці. Їх можна подавати як закуску, перекус або гарнір. Це також може бути легкою основною стравою в поєднанні зі свіжим салатом.

Як приготувати шотландські яйця

All Recipes поділилося повним покроковим рецептом. Для цього знадобляться такі інгредієнти – літр олії для смаження, 4 великих яйця, 900 г свинячого фаршу, склянка пшеничного борошна, 4 великі збиті яйця і 4 склянки панірувальних сухарів із приправами.

Спосіб приготування

1. Розігрійте духовку до 175°C. У цей же час розігрійте олію для фритюру в каструлі (до 190°C). Паралельно цьому помістіть яйця в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Потім накрийте, зніміть з вогню і залиште в гарячій воді на 10-12 хвилин. Остудіть, очистіть.

2. Розплющіть фарш, сформуйте з нього корж і загорніть у нього яйце. Легко обваляйте в борошні, потім у яйці, після чого обсипте панірувальними сухарями.

3) Обсмажте яйця у фритюрі до золотистого кольору, стежачи, щоб вони добре просмажилися з усіх боків. Потім запікайте в духовці 10 хвилин.

4. Розріжте навпіл і подавайте.

Інші цікаві рецепти

Раніше УНІАН повідомляв про грецький рецепт запеченої картоплі, який нікого не залишить байдужим. Цей класичний грецький рецепт надає картоплі вишуканого смаку завдяки лимону та орегано, а також кремовості та аромату.

Крім того, як спекти швейцарський морквяний рулет, бісквіт за цим рецептом виходить легкий і повітряний, а начинка з білого шоколаду, вершкового сиру та імбиру створює ідеальне поєднання солодощів і прянощів.

Джерело

Новини України