Яєчня вийде набагато смачнішою, якщо додати 1 інгредієнт: лайфхак від шеф-кухарки

Цей метод приготування може здатися нетрадиційним.

Яєчня може вийти несмачною, якщо її приготувати неправильно / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Шеф-кухарка і засновниця The Practical Kitchen Ребекка поділилася лайфхаком, як зробити яєчню набагато смачнішою, додавши всього один додатковий інгредієнт на сковороду, пише express.co.uk.

За її словами, яєчня може вийти несмачною, якщо її приготувати неправильно, оскільки білки не можуть добре увібрати приправу.

“Одна з найбільших проблем під час приготування будь-якої яєчні – це глибоке проникнення приправи в яєчний білок. Незалежно від того, як ви готуєте яєчню, на той час, як ви додасте сіль і перець, білок уже почне застигати. А якщо жовток цілий, важко додати сіль і перець у цю золотисту серединку”, – пояснила вона.

Як смачно зробити яєчню – лайфхак від шеф-кухарки

Шеф-кухарка додала, що яєчня буде ароматною, якщо додати копчену паприку на сковороду перед смаженням.

Читайте також:

Швидкий заряд енергії: розкрито простий рецепт домашньої граноли

У 10 разів смачніший: як приготувати сендвіч з моцарелою за італійським рецептом

Як приготувати найсмачніші фаршировані яйця: 9 “трюків” від шеф-кухаря

Як зробити вівсянку смачною: 7 способів приготування улюбленої каші

“Цей метод приготування може здатися нетрадиційним, але обсмажування паприки на олії перед приготуванням основної страви вивільняє жиророзчинні сполуки в спеції. Це робить олію набагато ароматнішою і смачнішою, ніж якби ви додали спеції пізніше, тому ви отримаєте смачнішу смажену яєчню без особливих зусиль”, – ідеться в публікації.

За словами шеф-кухарки, цей метод гарантує, що “аромат паприки проникне в яєчний білок і жовток якомога краще”.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що яєчня вийде “ідеальною”, якщо додати 1 інгредієнт замість олії.

Джерело

Новини України