Таке морозиво вийде натуральним та дуже смачним.
За бажанням до нього можна додати ароматизатори для покращення смаку / фото Вікіпедія
Одна з британських блогерів Саманта Доннеллі поділилася простим рецептом морозива, яке готується дуже легко. Про це пише Express.
“Його навіть не потрібно перемішувати, щоб воно не кристалізувалося. Інгредієнти самі по собі роблять його приємним і вершковим. Коли дітям потрібно розслабитися і відпочити в саду, вони залюбки ласують цим легким рецептом морозива. Його досить легко приготувати самостійно, і воно чудово підходить для перекусу в спекотну погоду”, – запевнила вона.
Інгредієнти:
- одна банка згущеного молока;
- одна банка подвійних вершків.
Ароматизатор за бажанням:
- ванільний екстракт;
- малиновий десертний соус;
- шоколад.
Спосіб приготування
У великій мисці збийте подвійні вершки, поки вони не стануть густими. Крем буде готовий, коли він прилипатиме до вінчика.
Як тільки крем отримає бажану консистенцію, влийте згущене молоко та ретельно перемішайте. Далі перекладіть суміш у форму для заморожування з кришкою та залиште застигати. Це може зайняти приблизно шість годин, однак якщо маєте можливість, то заморозьте його на ніч.
“Цей рецепт дуже легко персоналізувати і приготувати свої улюблені варіанти морозива. Для дійсно простого варіанту спробуйте карамельне підсолоджене згущене молоко, воно чудово підходить для смаку ірисок і зазвичай коштує стільки ж, скільки звичайна версія з супермаркету. Або якщо ви хочете створити власний малиновий пудинг, можете використати малиновий десертний соус. Його дуже легко приготувати, і це займе лише один додатковий крок. Приготуйте суміш як зазвичай, а коли будете готові заморозити її, покладіть третину суміші у ванночку для заморожування. Потім розбризкайте малиновий десертний соус тонким шаром вгору і вниз по суміші, щоб створити свій шар соусу”, – порадила Саманта.
Інші смачні рецепти
Раніше кулінар поділилася оригінальним рецептом кабачків для літа. За таким рецептом кабачок вийде ніжним та матиме особливий смак завдяки часниковому маслу.
Також шеф-кухар розповів, як приготувати шоколадно-вишневі кекси. Він наголосив, що для цього потрібно приготувати шоколадний ганаш та вишневе варення, яке додається в кекси.