Як приготувати найсмачніший брауні: експертка назвала чарівний інгредієнт

Експертка назвала продукт, який гарантовано забезпечить фантастичний смак шоколадному десерту.

Експертка назвала чарівний інгредієнт для приготування найсмачнішого брауні / скріншот

Піднос із шоколадними брауні ніколи не розчарує. Ідеальний десерт поєднує в собі щільну та тягнучу середину, хрустку верхню скоринку та, що найважливіше, насичений смак шоколаду. Але є один несподіваний інгредієнт, який гарантовано забезпечить фантастичний смак брауні. Це – розчинна кава, ділиться досвідом експертка Марта Стюарт.

За її словами, розчинна кава допомагає “виявляти найкраще в будь-якому шоколадному продукті”. Вона має смак, схожий на шоколадний, і при використанні в брауні посилює смак какао та шоколаду. Навіть люди, які віддають перевагу фруктовим десертам, коли вони скуштують порцію брауні, приготованих з розчинною кавою, будуть дивуватися, що саме цього їм не вистачало,

Фахівчиня стверджує, що невелика кількість розчинної кави надає традиційному брауні додаткову насиченість шоколадних ноток. Це також допомагає трохи зменшити солодкість.

Зазвичай ми обираємо розчинну каву в порошку, так її можна швидко відміряти та додати в тісто для брауні. Водночас вже зварена розчинна кава краще працює в рецептах, які містять воду.

Читайте також:

Чи можна вживати оливкову олію щодня: дієтологи розкрили її корисні властивості

Їм не потрібне сонячне світло: 9 вазонів, які можуть рости в кімнаті без вікон

Тренер назвав 8 помилок, які заважають схуднути після 50 років

Скільки розчинної кави додати

Кількість порошкової кави, яку ви додаєте до рецепту брауні, залежатиме від розміру ємності, у якій він випікається. Мета полягає в тому, щоб посилити смак шоколаду, а не пересилити його, тому кількість має значення.

Для квадратної форми розміром приблизно 30 см використовуйте 1 чайну ложку незавареної розчинної кави.

Для прямокутної форми розміром приблизно 30 на 40 см використовуйте півтори чайної ложки кави.

Використовуйте її також в інших шоколадних десертах

Брауні – лише верхівка айсберга. Розчинну каву можна використовувати для покращення всіх видів шоколадних десертів, від кремових та пудингових пирогів до декадентського мусу.

“Сміливі смаки шоколаду та кави – це пара, створена на небесах”, – резюмувала експертка.

Інші кулінарні новини

Раніше УНІАН повідомляв, що буде, якщо їсти банани щодня. Вони можуть запропонувати масу поживних речовин і є чудовим вибором для здорового харчування.

Також ми писали, що охололу каву вдруге гріти не можна. Це зробить омріяний напій гіршим і знищить його аромат.

Джерело

Новини України