Креветки є популярним морепродуктом серед людей.
Водночас важливо їх приготувати смачно та правильно / фото ua.depositphotos.com
Креветки є універсальним інгредієнтом, який використовують у багатьох кухнях світу, тому важливо знати, як їх правильно готувати, щоб отримати від них максимальний смак. Тому фахівці Fine Food Specialist порадили, як зробити креветки родзинкою будь-якого обіду або вечері, передає Mirror.
За словами експертів, креветки смакують краще, коли їх запікають, а не готують на грилі, а також додають трохи часникового масла.
“Запікання надає креветкам насиченого карамелізованого смаку. Змастіть креветки часниковим маслом, викладіть в один шар у форму для запікання і запікайте при температурі 200 градусів за Цельсієм протягом 8-10 хвилин. Цей спосіб чудово підходить для святкових тарілок або закусок до пасти з морепродуктами”, – радять у Fine Food Specialist.
Фахівці додали, що більшість креветок готуються близько від трьох до п’яти хвилин. Хитрість у тому, що ви дізнаєтеся, що вони будуть готовими до вживання, коли вони стануть рожевими та матимуть злегка скручений вигляд. Однак якщо вони згорнулися у формі літери “О”, то це означає, що вони пересмажені.
Такі креветки можна додавати до різних страв, від салатів до пасти й карі.
Інші поради щодо приготування страв
Раніше стало відомо, як смачно приготувати ароматні овочі-гриль. За словами експертів, гриль перетворює овочі так, як цього не може зробити жоден інший метод приготування, тому вони і виходять дуже смачними.
Також експерти розповіли, як приготувати холодник на кефірі. Зазначається, що завдяки складу цього супу організм отримує велику кількість мінералів і клітковини. Крім того, ця страва втамовує не тільки голод, а й спрагу.