Курячий суп із секретним інгредієнтом від легендарного шеф-кухаря: готується за 20 хвилин

Ця проста страва “завжди в його думках і серці”, зазначив кулінар.

Цей суп готується дуже швидко / колаж УНІАН, скріншоти

Легендарний французький шеф-кухар Жак Пепен поділився, як приготувати простий курячий суп із локшиною. Цей рецепт він запозичив у своєї матері, пише журнал Parade.

Зазначається, що цей суп готується швидко і прекрасно підходить для першої страви на обід або вечерю.

Як приготувати курячий суп із локшиною – рецепт Жака Пепена

За словами Пепена, ця проста страва “завжди в його думках і серці”, оскільки суп із локшиною за вказаним рецептом готувала його мама, і люблять його дочка, і його внучка.

Читайте також:

Салат Білочка буде в 2 рази смачнішим, якщо додати цей інгредієнт: детальний рецепт

Ідеальний кляр для свинячих відбивних: м’ясо виходить ніжним і соковитим

Царське варення з кизилу варю щоосені: сім’я завжди просить добавки

Процес приготування:

  • Почніть із курячого бульйону. Якщо ви шукаєте вегетаріанський варіант, використовуйте овочевий. Поставте на середній вогонь, приправте сіллю і перцем.
  • Додайте трохи зелені. Підійде зелена цибуля або цибуля-порей.
  • Доведіть бульйон до кипіння, додайте близько 1 склянки локшини і дайте їй зваритися до готовності. Пепін вважає за краще використовувати тонку яєчну локшину.
  • В останню чергу додайте в уже готовий суп швейцарський сир, попередньо натерши його на тертці.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як найсмачніше запекти гарбуз у духовці.

Джерело

Новини України