Відомий дніпровський кондитер створив солодку черепаху

Дніпровський кондитер Дмитро Никифоренко, який відомий своїми незвичними фантазійними тортами, продовжив тему світу тварин у випічці. Після жаби його наступним солодким шедевром став 3D- торт у вигляді зеленої морської черепахи.
Як пояснив Дмитро, вага торту 3,2 кг. Начинка: червоний оксамит, крем Чіз + вишня.

До речі, хай вас не дивує, що зелена черепаха вийшла червоної. Насправді вони і бувають темно-коричнева, з жовтими і білими плямами та смугами. А от вага такої живої рептилії може досягнути 500 кг. Вони теж їстівні. І тому майже зникли.

Метки: Никифоренко, торт, черепаха

Новини України